Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numele lui Băsescu, legat de o șpagă de 2 milioane de euro

basescu-938x535

Documente-bombă care probează o nouă şpagă de două milioane de euro, dată de familia lui Bercea Mondial pe filiera familiei Băsescu, au fost prezentate în exclusivitate, la emisiunea Punctul de întâlnire.

”Două dosare au fost „omorâte” în timpul regimului Băsescu, ambele având în ele dovezi - înregistrări telefonice SRI, rapoarte de filaj, înregistrări video - despre milioane de bani negri destinați clanului Băsescu și apropiaților acestuia. Cetățeni ruși, proprietari și reprezentanți ai ALRO Slatina, au dus o geantă cu 4 milioane de euro pe ruta Cocoș-Cotroceni în regimul Băsescu. Au fost înregistrați de SRI. Clanul Bercea a plătit 2 milioane de euro bani negri, nu 600.000 de euro, lui Mircea Băsescu și apropiaților acestuia. Numele lui Traian Băsescu este menționat în interceptările făcute de SRI în mandatul acestuia de președinte”, a spus Radu Tudor, la Antena3, unde a prezentat mai multe documente.

INCIDENT după înfrângerea României: Iordănescu, ameninţat cu MOARTEA

Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, decizia Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.