Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numire ciudată la Ministerul Justiției: Predoiu l-a pus secretar general pe omul pe care tot el l-a dat afară în mandatul precedent

victor ponta catalin predoiu

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit vineri pe Ion Claudiu Teodorescu în funcția de secretar general la Ministerul Justiției, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Numirea s-a făcut la propunerea ministrului justiției, Cătălin Predoiu.

Numirea este una neașteptată, ținând cont de faptul că Ion Claudiu Teodorescu a fost dat afară din aceeași funcție de Cătălin Predoiu, în precedentul mandat la Ministerul Justiției, în 2020. Teodorescu a fost numit pe o perioadă de 6 luni și îi urmează în această poziție procurorului Horațiu Radu, care a fost eliberat din funcție la cerere, în urmă cu două săptămâni.

Teodorescu a fost expert parlamentar în perioada 2004-2012, iar în august 2012 a fost numit prefect de Gorj, funcţie pe care a ocupat-o până în ianuarie 2014. A devenit apoi secretar general adjunct în Ministerul Justiţiei, fiind revocat în decembrie 2015 de către ministrul de Justiţie de la acea vreme Raluca Prună.

Conform Hotnews, Teodorescu a fost șef de cabinet și coordonator al biroului parlamentar al deputatului Victor Ponta între 2004 și 2012. A fost și consilier personal al ministrului pentru relația cu Parlamentul Victor Ponta (în 2009), consilier județean din partea PSD (între 2008 -2012) și membru în AGA sau CA al unor societăți ori instituții publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.