Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numirea lui Victor Ponta, contestată de PSD: 'O vom ATACA în contencios'

Ultima Ora breaking news

Războiul total din PSD e fără menajamente şi la vedere. După numirea lui Victor Ponta în funcţia de secretar general al Guvernului, social democraţii anunţă că vor ataca această numire.

"Numirea în funcţie a lui Victor Ponta este ilegală. O putem ataca în contencios şi o vom face", a spus Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Cine va face parte dintr-un guvern devenit ilegitim prin retragerea sprijinului politic va fi exclus din PSD, decizia Comitetului Executiv fiind foarte clară, indubitabilă, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Adrian Dobre, referindu-se la numirea lui Victor Ponta în funcţia de secretar general al Guvernului. "Decizia Comitetului Executiv Naţional al PSD este indubitabilă, este clară, este cristal ca apa de izvor: cine participă sau cine va face parte din acest guvern, pe care noi, în momentul de faţă, prin retragerea sprijinului politic, îl declarăm ilegitim va fi exclus din PSD. Regulile sunt reguli pentru toată lumea, nu doar pentru unii şi pentru alţii nu. Victor Ponta, în momentul în care a luat această decizie şi a făcut acest pas, fiind conştient perfect şi bine informat despre decizia CExN, şi-a asumat această chestiune", a precizat Adrian Dobre.

Purtătorul de cuvânt al PSD a afirmat că excluderea lui Victor Ponta din partid ar putea avea loc într-o reuniune ulterioară a CExN. "Ne aşteptăm că această discuţie va fi ridicată în următoarele Comitete executive ale Partidului Social Democrat", a spus el. Întrebat dacă în situaţia lui Ponta mai pot fi şi alţi membri PSD care acceptă să fie alături de Sorin Grindeanu, Adrian Dobre a declarat: "Orice membru al PSD care va participa în acest guvern, care este ilegitim, respectiv nu are sprijinul nostru politic în acest moment, va fi supus discuţiei privind excluderea din PSD".

Victor Ponta a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.