Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Detalii picante despre nunta lui George Simion: momente teribile pentru liderul AUR / Simion: 'Totul este o fabulație, e o nebunie!'

Radu Pop
Verdict App
Ilinca Munteanu George Simion

George Simion se pregătește de nuntă, iar jurnaliștii de la Tomis News dezvăluie momentele picante din viața liderului AUR. George Simion susține că aceste zvonuri nu sunt reale: „Totul este o fabulație, e o nebunie! Îi voi da în judecată pe cei care au debitat așa ceva!”.

UPDATE: Reacția lui George Simion după detaliile despre nunta sa: 'Totul este o fabulație, e o nebunie! Îi voi da în judecată pe cei care au debitat așa ceva!'

George Simion trebuia să se căsătorească cu Tatiana Pascovschi, jurnalistă originară din Basarabia, cu patru ani mai mare decât el, relatează jurnaliștii. Pascovschi ar fi fost înșelată în dese rânduri de Simion, motiv pentru care  i-a… dat papucii la începutul verii. Simion, cu nunta anunțată, i-a trebuit repede 0 nevastă.

Așa a luat-o pe Ilinca, de la cabinetul său parlamentar, care face politică. Pentru George Simion și nunta trebuie să fie publică, cu mii de oameni, Simion se însoară de dragul însurătorii, nici vorbă de dragoste sinceră, relatează Tomis News. Simion a instituit brățara la evenimentul în cauză, sugerând faptul că e pentru oamenii lui Virgil Popescu, în realitate fiind vorba de respingerea foștilor membri ai AUR, care îl contestă și nu sunt deloc puțini.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.