Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nunta mare la PNL: un deputat a dat marea LOVITURĂ

Bat clopote de nuntă la PNL, iar în toamna acestui an vom avea parte de nunta anului. Deputatul PNL de diaspora, Ovidiu Raețchi, se însoară cu Laura Sitea, singurul român aflat în echipa de negociere a ONU cu Siria.

Nunta va avea loc în septembrie, la Palatul Știrbey şi va avea circa 200 de invitaţi, dintre care aproximativ jumătate vor fi reprezentanţi ai ONU şi diplomaţi, alături de liderii PNL și colegi ai deputatului. Nașii nu se cunosc încă, dar se pare că vor fi colegi de-ai lui Raețchi, din lumea politică.

Cât despre relația cu Laura, Ovidiu Raețchi recunoaște că a dat o lovitură. ”Ca parlamentar de Orientul Mijlociu, care merge în zone sensibile, m-am gândit că e cel mai sănătos să am cunoscătorul în familie. Laura e specialistă în structura organizațiilor teroriste, probabil e printre primii trei experți din lume, e suficient să întrebi și îți spune 200 de rețele și structuri yemenite și sudaneze. Vă dati seama, terorismul și războiul sunt subiecte calde, tandre, de familie”, a glumit deputatul liberal, informează Libertatea.

Laura Sitea este singura româncă prezentă în echipa de negociatori ai Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) cu Siria. Asta a visat dintotdeauna, să fie parte din deciziile care schimbă lumea. Nu ocupa o funcţie politică, nu a propus-o un sistem, un om sau vreun partid. A plecat din Făgăraş şi a trecut cu cele mai mari distincţii toate examenele care au calificat-o pentru asta. Un doctorat în diplomaţie la Universitatea Fletcher din Boston (Fletcher School of Law and Diplomacy) a certificat-o pentru relaţiile internaţionale, iar munca la ONU i-a împlinit visul de a-şi întâlni şi de a munci alături de idolul studenţiei sale, Kofi Annan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.