Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nunțile politicienilor, SURSĂ de îmbogățire rapidă: Președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea, a primit DAR de nuntă peste 150.000 de euro

ziarmm.ro
zetea-gabriel

Politicienii din România nu duc lipsă de bani. O arată de la an la an declarațiile de avere ale acestora, în care veniturile cresc văzând cu ochii, indiferent de condițiile economice. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea (PSD), a primit anul trecut, ca dar de nuntă, suma de 729.000 de lei. Suma a fost trecută în declarația de avere din acest an, alături de două terenuri și trei conturi noi în bancă, conform Mediafax.

Citește și: Andrei Caramitru SOMEAZĂ românii: Gata cu mersul la mare, la terase și vacanțe. Ce e așa greu?

În declarația de avere a lui Gabriel Zetea postată, luni, pe site-ul CJ Maramureș apare și darul încasat după nunta care a avut loc anul trecut, în sumă de 729.000 de lei.

Nunta lui Gabriel și Oana Zetea a avut loc în 12 octombrie 2019 în localitatea Oncești din județul Maramureș iar la eveniment au participat peste 800 de invitați.

Printre aceștia s-au numărat fostul premier Viorica Dăncilă, Lia Olguța Vasilescu, Doina Pană, dar și Eugen Teodorovici şi Marcel Ciolacu.

Atmosfera a fost întreţinută de Loredana Groza, Aurel Tămaş și Dinu Iancu Sălăjanu.

Față de precedenta declarație de avere, unde figura că deține un teren în intravilanul localității Seini în suprafață de 8.700 mp, președintele CJ Maramureș a trecut în actuala declarație de avere încă două terenuri cumpărate în 2020 tot în Seini.

De asemenea, față de un cont bancar deschis în 2008 în sumă de 140.000 de lei, care a scăzut la aproape 95.000 de lei, Gabriel Zetea a mai deschis anul trecut alte trei conturi, în două dintre acestea având o sumă de peste 96.000 de lei, iar în al treilea 80.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.