Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NY Times scrie cum a UMILIT-O Monica Niculescu pe Maria Şarapova: 'Bagajul ei de trucuri a fost bogat' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Monica Niculescu

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a fost fascinat de jocul Monicăi Niculescu din meciul câştigat în faţa Mariei Şarapova, la Doha.

"Bagajul de trucuri al Monicăi Niculescu a fost bogat ca să o scoată pe Maria Şarapova în turul I la Doha", a scris Rothenberg, pe Twitter.

Citește și: O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

"Unul dintre lucrurile mele favorite în tenis este când o adversară a Monică Niculescu este vrăjită suficient să-i trimită un înapoi, aşa cum a făcut Şarapova", a mai comentat el.

Într-un fel, jurnalistului american îi pare rău că Monica Niculescu a făcut imposibilă la Doha o partidă Şarapova - Caroline Wozniacki (ar fi fost posibilă în turul 3), daneza fiind una dintre cele mai critice jucătoare din circuit la adresa rusoaicei, care a "strâns" numeroase wild card-uri după revenirea în activitate în urma expirării suspendării pentru dopaj.

Citește și: Plan ambițios pentru România: Ce și-a propus premierul Viorica Dăncilă

"Monica Niculescu şi-a etalat toiată varietatea sa pentru a o expedia în trei seturi pe Maria Şarapova, cvintuplă câştigătoare de grand slam, de la Qatar Open. Cunoscută pentru slice-ul care sfidează imaginaţia, Monica Niculescu a ţesut o reţea de lovituri incredibile pentru a scoate un 4-6, 6-4, 6-3 care o indispune pe fostul număr 1 mondial Maria Şarapova în primul tur al Qatar Total Open", a scris site-ul WTA.

Jucătoarea Monica Niculescu, locul 92 WTA, venită din calificări, a învins-o pe rusoaica Maria Şarapova, numărul 41 mondial şi beneficiară a unui wild-card, scor 4-6, 6-4, 6-3, în primul tur al turneului Qatar Open, de la Doha.

Citește și: Este oficial! El este românul care intră în administrația Trump – Ce instituție va conduce

Niculescu s-a impus după două ore şi 39 de minute de joc, în prima întâlnire avută cu Şarapova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.