Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O adolescentă de 16 ani a fost mușcată de un câine pe o stradă din Tulcea

cyd.ro
amstaff caine agresiv

O fată de 16 ani a fost mușcată joi seara de un câine pe o stradă din Tulcea.

Jandarmii din Tulcea au fost solicitați joi seara, prin apel la 112, să intervină în cazul unei fete mușcată de un câine, conform Mediafax.

Deplasați la fața locului, aceștia au găsit o fată de 16 ani, speriată, care a declarat că, în timp ce se îndrepta către centrul orașului, a fost mușcată în zona gambei stângi de un câine. Tânăra a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, fiind în afara oricărui pericol.

Jandarmii au continuat verificările și au identificat proprietara câinelui. Aceasta a declarat că se afla cu câinele la plimbare, iar la un moment dat acesta a zărit un alt câine în zonă, a alergat către acesta și a mușcat o persoană care se deplasa pe drum. Femeia a luat câinele și l-a dus în curtea unui imobil situat pe aceeași stradă unde s-a petrecut incidentul.

Pe numele proprietarei au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvâșirii infracțiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

De asemenea, vineri, jandarmii au fost solicitați să intervină în cazul unui câine periculos lăsat nesupravegheat într-o zonă a orașului. A fost identificat proprietarul, care a fost amendat cu 1.500 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.