Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O adolescentă din Oradea a fost recuperată de pompieri dintr-un apartament în care susţinea că este sechestrată

www.arad24.net
balcon mihaita calimente

O adolescentă din Oradea a fost recuperată de pompieri, vineri seară, dintr-un apartament în care susţinea că este sechestrată, la un moment dat ea ameninţând chiar că se va arunca de la etaj. Tânără a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, urmând a se stabili dacă este intoxicată cu alcool sau alte substanţe şi dacă a fost abuzată sexual, aşa cum a susţinut.

Potrivit publicaţiei locale ebihoreanul.ro, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor au intervenit, vineri seară, pe strada Xenopol din Oradea, unde o tânără aflată în balconul unui apartamentul de la etajul al treilea striga că este sechestrată.

Fata, în vârstă de 16 ani, a sunat la 112 pentru a anunţa că este sechestrată în apartament, însă ulterior, tânăra a ameninţat că se aruncă din balcon, iar pompierii au urcat cu o scară mobilă şi au recuperat-o.

Ea a fost predată unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, iar medicii au spus că este posibil să fie intoxicată cu alcool sau substanţe halucinogene, urmând să îi facă analize pentru a stabili despre ce este vorba. "Acuză tot felul de lucruri, că ar fi fost intoxicată cu droguri, că ar fi băut mult alcool, că ar fi fost chiar abuzată sexual. O să facem cercetări să vedem exact despre ce este vorba", a declarat dr. Emil Boţcău de la Serviciul de Ambulanţă Bihor, citat de ebihoreanul.ro.

Tânăra a fost transportată la spital, ulterior urmând să fie audiată de poliţişti, care vor face cercetări în acest caz.

Conform publicaţiei citate, în apartamentul respectiv nu se mai afla nimeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.