Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O aeronavă a companiei Air Moldova a fost reținută pe Aeroportul din Antalya, din cauza datoriilor

Moldova Air
air moldova

O aeronavă a companiei Air Moldova a fost reținută astăzi pe Aeroportul din Antalya. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către reprezentanții companiei.

Iana Zidu, purtătorul de cuvânt al companiei Air Moldova, a declarat că astăzi, 4 iunie 2022, orarul zborurilor al companiei a fost perturbat în urma restricției de decolare de pe Aeroportul din Antalya a aeronavei Airbus A321, fapt care a cauzat rețineri ale curselor aeriene.

Potrivit sursei citate, restricțiile de operare și decolare a aeronavei de pe Aeroportul din Antalya, au fost provocate de invocarea de către prestatorul din Turcia a pretinselor datorii contractuale față de acesta. Și, drept urmare, a decis restricționarea operațiunilor aeriene ale aeronavei Air Moldova.

„Prestatorul din Turcia declară că datoriile datează din 2014 , dar au fost înaintate companiei Aeriene ÎS Air Moldova în 2017, perioada în care Air Moldova, era companie de stat. Totodată, conform datelor contabile preluate după privatizarea ÎS CA ”Air Moldova”, în urma auditelor interne efectuate, toate facturile față de prestator au fost achitate. La moment Air Moldova efectiv nu are nici o datorie față de prestatorul din Turcia”, precizează reprezentanții companiei.

La moment, echipa Air Moldova depune efort maxim pentru a remedia situația, pentru ca toți pasagerii să fie transportați spre destinațiile planificate: „Una dintre curse spre Antalya deja a decolat, următoarele urmează să fie operate în scurt timp”.

Totodată, Air Moldova își cere scuze față de pasagerii afectați în aceste clipe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.