Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O alunecare de teren pune în pericol 19 gospodării dintr-o comună din Vrancea după ce a blocat parţial râul Râmnicu-Sărat

radiocluj.ro
alunecare de teren cluj

O alunecare de teren produsă în comuna Chiojdeni din judeţul Vrancea pune în pericol 19 gospodării, după ce a blocat parţial râul Râmnicu-Sărat. Mai multe terenuri agricole au fost deja inundate, potrivit MEDIAFAX.

Citeşte şi: Veşti BUNE de la Guvern, în ziua de Paşte: Se dau AJUTOARE substanţiale de la stat în această primăvară. Cum se obţin banii

Potrivit ISU Vrancea, în urma activării unei alunecări de teren în satul Luncile, comuna Chiojdeni, cursul de apă al râului Râmnicu-Sărat s-a fost obturat parţial, formându-se o acumulare de apa în amonte.

Mai multe terenuri agricole au fost deja inundate, iar locuinţele din apropiere pot fi puse în pericol dacă fenomenul va evolua.

”Situaţia a fost anunţată prin raport operativ de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Chiojdeni în data de 07.04.2018. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Focşani cu o motopompă de mare capacitate pentru evacuarea apei. Situaţia creată este monitorizată permanent la nivelul ISU Vrancea şi SGA. De asemenea, la faţa locului se află şi reprezentanţii autorităţilor publice locale”, arată ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, în zonă se află 19 gospodării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.