Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ambarcațiune de agrement s-a răsturnat în statul Kerala din sudul Indiei, soldându-se cu morți, răniți și persoane date dispărute

SunPhoto
india steag

Autorităţile din India au declarat că 21 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce ambarcaţiunea turistică pe care se aflau s-a răsturnat în statul Kerala din sudul Indiei, informează Rador.

Ambarcaţiunea cu două punţi s-a răsturnat chiar în mijlocul râului, mulţi pasageri fiind prinşi sub punţi. Martorii oculari relatează că turiştii au inundat plajele duminică seara şi barca de agrement a fost închiriată pe loc. Nu se cunoaşte cauza accidentului, dar presa locală subliniază că ambarcaţiunea s-a răsturnat în estuarul râului.

La bordul bărcii erau aproximativ 50 de persoane, cinci dintre victime sunt copii, iar unii dintre cei salvaţi sunt în stare critică la spital. Mai multe persoane sunt în continuare date dispărute. Barca este blocată în nămolul din apele puţin adânci, iar eforturile de salvare a celor rămaşi blocaţi sub punţi au continuat şi în cursul nopţii. Premierul Indiei, Narendra Modi, a declarat că este îndurerat de pierderea de vieţi omeneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.