Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ambulanță care trebuia să preia un pacient pentru a fi dus la dializă a rămas blocată în zăpadă, în județul Olt

www,news.ro
ninsori, străzi înzăpezite, frig, zăpadă

O ambulanță din Teleorman, care mergea către un pacient ce avea nevoie de dializă, în comuna Seaca, județul Olt, a rămas blocată, sâmbătă dimineața, pe Drumul Județean 679, cauza zăpezii viscolite, informează mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a declarat că ambulanța a fost deblocată după 30 de minute, iar un utilaj a însoțit autoutilitara până la pacient.

„O ambulanță care se deplasa din județul Teleorman către un pacient care necesita dializă din comuna Seaca, județul Olt, pe Drumul Județean 679, între localitățile Mihăești și Seaca, a rămas blocată din cauza zăpezii viscolite pe carosabil. La fața locului s-au deplasat un utilaj al societății care se ocupă cu deszăpezirea drumului respectiv și un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Seaca. Ambulanța a fost deblocată după aproximativ 30 de minute și însoțită de un utilaj până la pacient care urma să fie transportat către un spital din București pentru dializă”, a spus Băsășteanu.

Tot din cauza zăpezii, o mașină a derapat, fiind găsit în afara drumului, în comuna Obârșia. În autoturism se aflau trei persoane care nu au fost rănite și au refuzat transportul la spital.

Între orele 08.00-10.00, județul Olt se află sub atenționare cod galben de fenomene meteo imediate. Meteorologii anunță rafale de vânt care pot atinge 55-65 de km la oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.