Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ambulanţă aflată în misiune în Maramureș a fost lovită de un autoturism: o femeie din autospecială a fost rănită

Facebook
ambulanta salvare

O femeie a fost rănită, vineri, după ce ambulanţa în care se afla şi care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase a fost lovită din lateral de un autoturism, pe un drum judeţean din Maramureş. În urma impactului, ambele autovehicule au ieşit de pe şosea, iar şoferul autoturismului a plecat, ulterior la locul accidentului prezentându-se o femeie care a susţinut că ea se afla la volan, informează News.ro.

Poliţia Judeţeană Maramureş a anunţat, vineri seară, că poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Ocna Sugatag au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ186, în zona localităţii Bârsana.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că o ambulanţă, care se deplasa din direcţia Onceşti spre Strâmtura, în timp ce se afla în depăşirea unei coloane de autoturisme şi având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, care intenţiona să efectueze un viraj spre stânga. Ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, fiind proiectate în şanţul de pe marginea părţii carosabile", a arătat sursa citată.

Şoferul autoturismului a plecat de la locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar după scurt timp acolo s-a prezentat o femeie de 32 de ani din Bârsana, care a declarat că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier.

Citește și: Dan Barna, despre posibilul vinovat de la Balș: 'A fost un gură cască'

Citește și: ALERTĂ Încă zece cazuri cu noua tulpină britanică în România

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În urma impactului, a fost rănită o femeie de 34 de ani din Leordina, care se afla în compartimentul din spate al autospecialei. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.