Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O americancă demontează clișeele despre România. Clipul a devenit viral și a stârnit dezbateri aprinse

captura tiktok
clip devenit viral despre romania

Americanca Janna, stabilită de mai bine de cinci ani în România, a captat atenția pe TikTok prin demontarea stereotipurilor comune despre țara noastră. Clipul ei este viral acum cu peste 330.000 de vizualizări și a stârnit dezbateri aprinse online.

Janna, originară din Statele Unite, a contrazis ideea că România ar fi o țară periculoasă, afirmând că este, de fapt, una dintre cele mai sigure țări din Europa în ceea ce privește criminalitatea.

Referindu-se la infrastructura rutieră, ea recunoaște că există o problemă cu numărul mare al accidentelor rutiere, dar a subliniat că Statele Unite au o rată de mortalitate la accidente mai mare decât România.

Reacții variate la videoclipul Jannei

Majoritatea utilizatorilor au fost de acord cu perspectiva sa pozitivă asupra României, argumentând că se simt mult mai în siguranță aici decât în alte țări europene, și au apreciat curățenia țării în comparație cu alte state. Totuși, mulți dintre cei care au comentat au adus în discuție problemele cu corupția din România, potrivit observatornews.ro.

Femeia îşi foloseşte des platforma socială pentru a promova ţara noastră de care s-a îndrăgostit iremediabil. Aceasta este căsătorită cu un român, dar mai vizitase România şi înainte să îl cunoască.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.