Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O angajată a Poliţiei Locale Ploieşti a ajuns la spital după ce a fost lovită cu maşina de un şofer care a fugit de la locul accidentului

alerta

O angajată a Poliţiei Locale Ploieşti a ajuns la spital, joi după-amiază, după ce a fost lovită cu maşina de un şofer care a pornit de pe loc în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze pentru că a parcat într-o zonă unde nu avea voie să-şi lase autoturismul. Bărbatul, care a fugit de la locul accidentului, a fost prins şi este audiat.

Surse judiciare au declarat că femeia făcea parte dintr-o patrulă de poliţie, care a observat un autoturism staţionat neregulamentar pe o stradă din Ploieşti. Poliţiştii au mers la şoferul care se afla la maşină şi i-au cerut să se legitimeze. Poliţista loocală a vrut să fotografieze cu telefonul mobil numărul de înmatriculare din partea din faţă a autoturismului, iar în acesl moment şoferul, care are 33 de ani şi este din Moreni, judeţul Dâmboviţa, a plecat, lovind-o cu maşina.

El a fost prins tot în Ploieşti, după ce poliţiştii au blocat drumul. Bărbatul este audiat, fiind cercetat pentru ultraj. Poliţista a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.