Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O autoşenilată a ajutat o ambulanţă din teleorman care intervenea la un pacient cu hipertensiune

www.antena3.ro
zăpadă, ninsoare

Un echipaj de la Ambulanţa Teleorman care nu mai putea înainta pe drumul înzăpezit, luni, la un pacient de 73 de ani cu hipertensiune, din localitatea Dulceanca, a primit sprijin de la pompieri, care au intervenit cu o autoşenilată, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman. ''Un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Alexandria, cu ajutorul unei autoşenilate, a ajutat echipajul medical al SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean, n.r.) să ajungă la un caz din localitatea Dulceanca deoarece ambulanţa nu mai putea înainta de la satul Meri'', se precizează în informarea ISU Teleorman, conform Agerpres.

Pacientul, un bătrân de 73 de ani, a acuzat o criză de hipertensiune, motiv pentru care, după acordarea primului ajutor, a fost transportat cu şenilata la ambulanţă, după care la Spitalul Municipal Roşiorii de Vede.

Mai multe tronsoane de drum sunt închise circulaţiei în Teleorman, printre care trei naţionale (DN 65E, DN65A, DN51) şi 10 judeţene, iar viscolul îngreunează intervenţia autorităţilor, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, despre situaţia din teren de la ora 19.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.