Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O bătrână în vârstă de 88 de ani din Iași a ajuns la spital după ce a băut lichid de parbriz

spital

O femeie în vârstă de 88 de ani din Iași a ajuns la unitatea de primiri urgențe în stare de inconștiență, după ce a băut lichid pentru curățarea parbrizului, crezând că este apă informează mediafax

Medicii de la spitalul „Dr. C. I. Parhon" din Iaşi spun că bătrâna de 88 de ani suferă de demență și ar fi fost lăsată fără supraveghere acasă. La întoarcere, în noaptea de luni spre marți, fiul ei a găsit-o într-o stare semicomatoasă, având alături sticla de lichid pentru curățarea parbrizului.

„Este cu un anumit grad de demență legată de vârstă și din păcate fiind la domiciliu, nesupravegheată, a găsit o sticlă prin gospodărie cu lichid de parbriz, a băut din acea sticlă, iar ulterior familia a găsit-o într-o stare semicomatoasă și a adus-o la spital”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, doctorul Ionuț Nistor, purtător de cuvânt al Spitalului „Dr. C. I. Parhon”.

Femeia se află acum în secția de nefrologie cu deficiență acută renală și cu manifestări secundare ale intoxicației cu metanol.

„Viața pacientei a fost pusă în pericol, a fost confirmat rezultatul IML de intoxicație și este internată în secția de nefrologie la spitalul Parhon cu dificiență renală acută și cu manifestările secundare intoxicației cu metanol, inclusiv tulburări vizuale legate de această intoxicație”, a spus Ionuț Nistor.

Potrivit medicilor, bătrâna a avut noroc pentru că a fost găsită la timp de familie, iar cantitatea de lichid pentru parbriz ingerată nu a fost foarte mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.