Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O biserică din Botoşani oferă gratuit mere credincioșilor, pe care preotul şi voluntarii le-au cules dintr-o livadă

mere verzi

O biserică din Botoşani oferă mere gratuite tuturor credincioşilor care trec prin faţa lăcaşului de cult, pe care preotul şi mai mulţi voluntari le-au cules dintr-o livadă de la marginea municipiului reşedinţă de judeţ, potrivit Agerpres.

Biserica "Sfântul Vasile cel Mare", amplasată în zona centrală a municipiului Botoşani, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", a amplasat două mese pe trotuarul din vecinătate, pe care a pus coşurile cu mere, din care poate lua orice trecător.

Decizia aparţine preotului misionar Petru Chirvase, care slujeşte la această biserică şi care şi-a dorit să împartă darurile primite de la un pomicultor din Curteşti cu credincioşii din Botoşani.

"El personal şi cu mai mulţi voluntari de la biserică au mers la livada de la Curteşti şi au cules mere. Toate fructele le oferă credincioşilor. Şi duminica, după slujbă îi invită pe credincioşi să ia mere", a declarat, pentru AGERPRES, fratele preotului.

Anul trecut, preotul a primit în dar o cantitate mare de struguri de masă, pe care a împărţit-o elevilor din liceele din municipiu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.