Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! O bucată de tavan s-a prăbușit peste clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din Capitală / Foto - UPDATE. Poliția face verificări

magazin supeco

Ultima oră! O bucată de tavan s-a prăbușit peste clienți, în supermarketul Supeco al Carrefour, din Capitală

Un tavan s-a prăbușit într-un supermarket Supeco al Carrefour de pe strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei. Potrivit primelor informații, o persoană a fost rănită.

La fața locului am ajuns ambulanțe SMURD și mai multe mașini de pompieri.

UPDATE 28 martie, ora 12.33: Poliția Capitalei face verificări

La data de 28 martie 2024, Poliția Capitalei - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într- un supermarket situat în Sectorul 3, s-a desprins un fragment de tencuială, lovind astfel o femeie, în timp ce se afla în incinta magazinului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul subunității, precum și un echipaj de prim-ajutor, femeia fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt efectuate de către polițiști din cadrul Secției 12 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale.

Ce spune ISU

"La un supermarket, s-a desprins o bucată de tavan, aproximativ 2 mp, care a căzut peste o persoană.

Victima (femeie 70 ani) a fost preluat[ de un echipaj medical, în stare de conștiență, ulterior fiind transportată la Spitalul Pantelimon cu traumatisme minore.

Celelalte 10 persoane au ieșit din interior fără probleme, iar magazinul a fost închis.

Am intervenit cu două autospeciale de stingere, respectiv un echipaj medical în sprijin", anunță ISU.

UPDATE - Comunicat Supeco România:

„Ne exprimăm regretul pentru incidentul ce a avut loc astăzi, 28 martie, în incinta spațiului în care își desfășoară activitatea magazinul nostru Supeco, situat pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei. În timpul programului de lucru, în zona de intrare în magazin, deasupra raionului de legume și fructe, a fost desprinsă o bucată de tavan din rigips.

La nivel intern, am luat prompt toate măsurile pentru atenuarea acestui incident, alertând de urgență autoritățile abilitate. Din nefericire, o clientă care se afla la cumpărături în zona respectivă a fost surprinsă de căderea porțiunii respective. Conform reprezentanților ISU, aceasta a suferit leziuni minore, fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon“, unde a primit îngrijiri medicale și se află în stare stabilă. Colegii noștri sunt în legătură directă cu clienta, oferindu-i toată susținerea necesară unei recuperări complete și rapide.

Mulțumim echipelor de intervenție și organelor care s-au prezentat la fața locului și au întreprins rapid demersurile care se impun în astfel de situații.

În continuare, întrucât siguranța clienților și angajaților noștri reprezintă o prioritate și o preocupare permanentă pentru noi, la nivel intern am inițiat o cercetare pentru a stabili care au fost împrejurările producerii acestui incident. De asemenea, întrucât spațiul în incinta căruia își desfășoară activitatea magazinul este închiriat, echipa noastră a informat proprietarul cu privire la cele petrecute.

Rămânem la dispoziția autorităților care investighează această situație, cu mențiunea că vom întreprinde orice măsuri necesare pentru a preîntâmpina pe viitor producerea unor astfel de incidente.”

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.