Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O casă de vacanţă din judeţul Giurgiu a luat foc din cauza unui incendiu de mirişte

www.isubif.ro
pompieri incendiu

O casă de vacanţă din satul Izvoru, comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, a fost afectată de un incendiu care a cuprins o suprafaţă de şapte hectare de mirişte şi s-a propagat la zona de case din localitate.

' În această seară, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu produs la o casă de vacanţă din satul Izvoru, comuna Gogoşari. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi un echipaj format din opt subofiţeri. Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta la casa de vacanţă şi ardea toată miriştea şi papura din apropierea imobilului pe o suprafaţă de aproximativ şapte hectare', a declarat joi purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Pentru că focul se extindea cu repeziciune la zona de case din localitate, în sprijinul pompierilor au venit şi doi localnici voluntari care au tras pe teren brazde cu tractoarele pentru a limita propagarea incendiului, potrivit Agerpres.ro.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că incendiul a izbucnit de la focul în spaţii deschise şi, cel mai probabil, s-a propagat la casa de vacanţă de la vegetaţia care ardea în proximitatea acesteia.

Imobilul a ars pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.