Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O casă din Giurgiu a fost devastată, noaptea trecută, de un incendiu

Mediafax.ro
Incendiu, Galați

O casă din localitatea Uieşti, judeţul Giurgiu, a fost distrusă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un incendiu care a izbucnit din cauza unui coş de fum necurăţat de funinginea depusă în interior, potrivit Agerpres.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02,35, un bărbat şi fiul acestuia, din localitatea Uieşti, judeţul Giurgiu, au fost treziţi din somn de mirosul puternic de fum şi au reuşit să iasă la timp din casă şi să sune la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Pompierii ajunşi la locul incendiului au constatat că locuinţa ardea generalizat, suprafaţa totală afectată de flăcări fiind de aproximativ o sută de metri pătraţi.

În urma cercetărilor efectuate, pompierii au constatat faptul că necurăţarea coşului de fum de funinginea depusă în interior a fost cauza producerii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.