Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră publicație britanică dă verdictul - Banca Transilvania, cea mai bună bancă din România din ultimii 20 de ani

www.zf.ro
banca transilvania

Revista britanică Finance Central Europe a desemnat Banca Transilvania SA drept 'Cea mai bună bancă din România în 2019', iar directorul său general, Omer Tetik, a fost desemnat bancherul anului 2019 în România, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

De asemenea, Finance Central Europe a desemnat BT drept 'Cea mai bună banca din România în perioada 1999-2019', iar directorul său general, Omer Tetik a fost desemnat cel mai bun bancher din România în ultimii 20 de ani.

Aceeaşi publicaţie a desemnat Banca Comercială Română drept "Cea mai bună bancă din România după capitalizare în 2019", în timp ce BRD a fost recompensată cu titlul de "Cea mai bună bancă din România după profitul înainte de taxe în 2019", Raiffeisen Bank a fost recompensată cu titlul de "Cea mai bună bancă din România după rentabilitatea capitalului propriu în 2019", Garanti Bank România a fost desemnată 'Cea mai bună banca internaţională din România în 2019' iar Libra Internet Bank a fost desemnată 'Cea mai bună bancă mică din România în 2019'.

Finance Central Europe realizează în fiecare an un clasament al celor mai bune bănci din statele Europei de Sud-Est, Albania, Bosnia - Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Grecia, Kosovo, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia şi Turcia. Clasamentele iau în calcul performanţele la cinci criterii: soliditatea activelor, soliditatea capitalului, profitul înainte de taxe, rata rentabilităţii activelor şi rentabilitatea capitalului propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.