Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră vedetă de televiziune îi ironizează pe Trump și Kim Jong Un, înainte de întâlnirea istorică dintre cei doi: 'Cele mai proaste două coafuri din lume'

www.cnn.com
Donald Trump Kim Jong Un

Jimmy Kimmel, una dintre vedetele de televiziune care au comentat posibila întâlnire dintre preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-un, a remarcat faptul că, împreună, ei vor etala cele mai proaste două coafuri din lume şi că se vor împrieteni.

Invitaţia la discuţie făcută de Kim Jong-un prin intermediul unui oficial sud-coreean a provocat o serie de reacţi în rândul diplomaţilor, dar şi al jurnaliştilor şi vedetelor, anunță News.ro.

Citește și: Donald Trump spune că face un ANUNȚ PENTRU OMENIRE: 'Înţelegerea cu nord-coreenii e în pregătire şi va fi una foarte bună'

În emisiunea sa de la ABC, Kimmel a declarat: "Preşedintele a fost foarte încântat de asta, atât de încântat încât a mers în sala pentru presă din Casa Albă pentru a le spune reporterilor off the record. Iar ei i-au spus: Nu este posibil off the record, suntem în sala pentru presă”.

El a continuat: "Apoi a anunţat că va fi făcut un anunţ important, fără a spune echipei lui despre ce este vorba. Este preucm unchiul despre care ştii că îţi va strica petrecerea dacă îi spui”.

Imaginându-şi prima întâlnire dintre cei doi şefi de stat, Kimmel a spus: "Cele mai proaste două coafuri din lume, împreună; ştiţi că ăştia doi se vor împrieteni”.

Preşedintele american Donald Trump a scris sâmbătă pe contul lui de Twitter că înţelegerea cu nord-coreenii este „în pregătire” şi că va fi una foarte bună pentru întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.