Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O comedie poliţistă cu Adam Sandler şi Jennifer Aniston, cea mai populară producţie lansată pe platforma Netflix în 2019

www.whats-on-netflix.com
netflix

O comedie poliţistă cu Adam Sandler şi Jennifer Aniston, "Vacanţă criminală/ Murder Mystery", a fost cea mai populară producţie lansată pe platforma de streaming Netflix în 2019, în SUA, în timp ce serialul premiat "The Crown" nu a intrat în top 10, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

Pe poziţia a doua în topul producţiilor populare lansate de Netflix în 2019 s-a situat serialul SF "Stranger Things", urmat de filmul de acţiune regizat de Michael Bay "6 din umbră/ 6 Underground".

Topul 5 este completat de animaţia "Incredibilii 2/ Incredibles 2" şi de filmul veteranului Martin Scorsese "Irlandezul: Asasinul mafiei/ The Irishman".

Topul a fost realizat luând în calcul gospodăriile unde au fost vizionate cel puțin două minute din producțiile respective, în primele 28 de zile de la lansarea pe Netflix, potrivit reprezentanților platformei de streaming.

Serialul britanic "The Crown", ale cărui prime două sezoane au costat 130 de milioane de dolari, nu a fost inclus în top 10, nici în SUA, nici în Marea Britanie, nici în Canada, deşi a fost recompensat cu multe premii, printre care două Globuri de Aur.

Citește și: Ministrul Muncii, experiență inedită: a sunat incognito la Casele de pensii din țară. A descoperit o situație ULUITOARE

Netflix, care are peste 158 de milioane de abonaţi la nivel global, face publice în mod selectiv audienţele, doar pentru producţii care se dovedesc un mare succes, iar cifrele nu sunt verificate de terţe părţi.

Conducerea Netflix a transmis că intenţionează să fie mai transparentă privind cifrele de audienţă, pentru a mulţumi producătorii şi starurile de la Holywood, dar şi pentru a ajuta spectatorii să decidă ce să vizioneze.

Platforma de streaming începe să se confrunte cu noi competitori, mai ales din partea Walt Disney Co, care şi-a retras producţiile de pe Netflix şi le difuzează în prezent pe propriul serviciu, Disney+.

Acţiunile Netflix au înregistrat o creştere de 23% anul acesta, însă a fost cel mai mic progres înregistrat în ultimii trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.