Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie aeriană SE RETRAGE din România: Ce se întâmplă cu cei care și-au cumpărat bilete

stiripesurse.ro
avion

Compania aeriană italiană Ernest Airlines anunță luni, într-un comunicat, că își va întrerupe temporar operațiunile în România din 8 octombrie, urmând să le reia la finalul lunii martie 2019, cu mai multe destinații din Italia spre România.

„Ernest Airlines și-a lansat operațiunile în iunie 2018, odată cu anunțarea zborurilor directe București-Verona, București-Genova și Iași-Verona, Iași-Cuneo. Compania aeriană italiană a decis să își întrerupă temporar toate zborurile în România începând cu data de 8 octombrie 2018 până la finalul lunii martie 2019”, se arată în comunicat.

Citește și: De ce vor „cădea” capetele unor miniștri – Liviu Dragnea a spus tot! Probleme pentru Olguța Vasilescu?

Potrivit companiei, decizia se datorează unui plan de îmbunătățire pentru piața din România, dar și pentru piețe din Europa, care include extinderea flotei cu 4 noi aeronave - toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga și altele noi. „În special pentru publicul din România, în această perioadă Ernest Airlines are în plan lansarea site-ului în varianta română, un call center dedicat, o aplicație mobilă și Check-in online”, menționează Ernest Airlines.

„Începând cu primăvara 2019, pasagerii noștri vor beneficia de îmbunătățire la nivelul serviciilor și noi rute. Noile conexiuni cu orașe din Italia vor fi anunțate înaintea deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele 4 rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară”, a declarat Davide Strinna, Country Manager România și Ucraina al Ernest Airlines.

Citește și: SURSE! „Caracatița” din „ograda” lui Carmen Dan: Sume fabuloase, pentru a fi puși șefi!

Compania aeriană mai precizează că pasagerii care au achiziționat biletele „vor primi rambusare totală”. De asemenea, „toți pasagerii vor fi informați prin intermediul email-ului și vor fi contactați de către agenții Ernest Airlines din call center”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.