Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O companie de RENUME mondial face angajări în România - se caută sute de oameni în toată țara

angajari

Compania Michelin România, parte a grupului francez Michelin, vrea să recruteze în acest an peste 300 de oameni pentru toate activităţile gestionate pe plan local.

În prezent, 940 de oameni lucrează la sediul companiei din Bucureşti şi peste 3.500 de persoane sunt angajate în cadrul celor trei fabrici pe care compania franceză le deţine pe piaţa locală, două la Zalău (judeţul Sălaj) şi una în Floreşti (judeţul Prahova), potrivit Ziarului Financiar, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Meteorologul Romica Jurca anunță că România va fi lovită de Furtuna Sabina!

În 2019, Michelin România a recrutat peste 200 de persoane pentru activităţile desfăşurate la sediul din Bucureşti (marketing şi vânzări, shared services) şi aproape 500 de operatori în producţie şi 70 de ingineri.

Începând cu 2014, în Bucureşti s-au pus bazele unui centru de servicii pentru Michelin în Europa, responsabil pentru gestionarea operaţiunilor de achiziţii, contabilitate, control de gestiune, administrarea proceselor de vânzare, logistică şi resurse umane.

În plus, începând din 2018, Bucureştiul este sediul regiunii Europa Centrală, de unde compania coordonează activitatea comercială, industrială şi serviciile suport pentru 20 de ţări din Europa Centrală.

Michelin România a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 3,076 mld. lei (661,6 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul anterior, potrivit Ziarului Financiar.

În prezent Michelin deţine în România trei fabrici, două la Zalău, una de cord metalic şi o a doua pentru anvelope de camion şi utilaje, şi încă una la Floreşti, unde produce exclusiv anvelope pentru autoturisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.