Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O comună din Prahova a rămas fără primar. Edilul a fost condamnat definitiv pentru că a condus băut

stiripesurse.ro
alcool pahar bautura

Primarul comunei prahovene Lapoş, Constantin Ţârlea, rămâne fără mandatul de edil după ce a fost condamnat definitiv pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fiind sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Prefectul de Prahova a semnat ordinul prin care mandatul edilului încetează înainte de termen, conform news.ro.

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, a semnat ordinul prin care mandatul primarului comunei Lapoş încetează înainte de termen, au declarat, vineri, reprezentanţi ai Prefecturii.
Documentul a fost semnat după ce primarul a fost condamnat, în luna februarie a acestui an, pentru că a condus un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.
Un complet de la Curtea de Apel Ploieşti a decis să îl condamne pe Dumitru Constantin Ţârlea, pe care judecătorii l-au găsit vinovat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă săvârşită în 14 mai 2018.
Judecătorii Curţii de Apel al menţinut, astfel, sentinţa dată în primă fază de Judecătoria Ploieşti, care dispusese o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, sentinţă pe care edilul a atacat-o.
În urma deciziei Curţii de Apel Ploieşti, primarul avea de achitat 800 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.