Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O continuare a peliculei 'Captain Marvel' va fi regizată de cineasta Nia DaCosta

wikipedia.org
captain marvel

Cineasta Nia DaCosta a fost aleasă de Disney şi Marvel Studios pentru a regiza o continuare a peliculei "Captain Marvel" (2019), care o va avea din nou drept protagonistă pe actriţa Brie Larson, relatează EFE.

Site-ul de specialitate Deadline a anunţat miercuri colaborarea cu DaCosta, care îi va înlocui astfel pe regizorii Anna Boden şi Ryan Fleck, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Megan McDonnell, care a lucrat la serialul "Wandavision", produs de Marvel, semnează scenariul acestui sequel.

Nia DaCosta şi-a făcut debutul regizoral în 2018 cu filmul "Little Woods", avându-i pe Tessa Thompson şi Lily James în distribuţie.

Tânăra regizoare speră ca anul acesta să lanseze pe ecrane, dacă evoluţia crizei sanitare declanşate de noul coronavirus va permite, filmul "Candyman", o continuare a clasicului horror din 1992 şi care îl are ca producător pe Jordan Peele ("Get Out", 2017).

"Captain Marvel" este primul film din universul cinematografic Marvel având ca protagonistă o femeie.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

Filmul a fost un mare succes de box-office, cu încasări de 1,128 miliarde de dolari în întreaga lume, şi a fost realizat cu un buget de 160 de milioane de dolari. Alături de Larson mai fac parte din distribuţia filmului nume sonore precum Samuel L. Jackson, Jude Law şi Annette Bening.

Laureată cu Oscar în 2016 la categoria cea mai bună actriţă pentru pelicula "Room", Brie Larson o interpretează în "Captain Marvel" pe Carol Danvers, o femeie-pilot al forţelor aeriene, care este prinsă în mijlocul unei lupte între două rase extraterestre şi care capătă superputeri, devenind unul dintre personajele reprezentative ale universului Marvel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.