Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O copilă de 13 ani a fost trimisă să întrețină relații sexuale cu un bărbat de 40 de ani chiar de părinții ei: Polițiștii au făcut dosar penal

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor pe numele unui bărbat de 40 de ani care a întreţinut relaţii secuale cu o fată de 13 ani, cu acordul părinţilor acesteia, anunță news.ro.

Un bărbat de 40 de ani, din Petroşani, este cercetat după ce a întreţinut acte sexulale cu o fată de 13 ani, tot din Petroşani, cu acordul părinţilor ei.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara a confirmat înregistrarea unui dosar penal. ”Confirmăm înregistrarea unui dosar penal privind comiterea infracţiunii de viol (dată fiind vârsta minorei). Este dosar înregistrat, cu autor identificat, măsurile procedurale sunt dispuse de Parchet”, a transmis IPJ Hunedoara.

De fapt, procurorii au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor, având în vedere că actul sexual a fost unul consimţit şi a avut loc cu acordul părinţilor fetei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.