Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cunoscută jucătoare de tenis a afișat un comportament lipsit de profesionalism la un turneu ITF: 'Este de necrezut'

tenis

O scenă bizară a avut loc pe un teren de tenis din Statele Unite, având-o în prim plan pe jucătoarea americană Coco Vandeweghe (160 WTA), fostă număr 9 mondial. Aceasta a avut un comportament nesportiv, în cadrul unui turneu ITF, refuzând să participe la încălzire, alături de adversara sa.

După ce a părăsit în primul tur turneul WTA de la San Jose, jucătoarea americană Coco Vandeweghe participă săptămâna aceasta la turneul ITF Koser Jewelers Tennis Challenge din Landisville, Pennsylvania, potrivit mediafax.ro.

Americanca a întâlnit-o miercuri, în primul tur pe georgiana Ekaterina Gorgodze, în fața căreia a și câștigat primul set, la tiebreak.

În setul al doilea, Vandeweghe a părut să aibă probleme de sănătate, apelând la un time-out medical, la jumătatea setului, pe care în cele din urmă l-a pierdut cu 6-3.

După ce Gorgodze și-a adjudecat setul, Vandeweghe a cerut un nou time-out medical și era pe punctul de a se retrage accidentată, înainte ca meciul să fie suspendat din cauza căldurii.

La întoarcere, când temperaturile s-au mai domolit, jucătoarele au fost nevoite, conform regulamentului, să facă din nou încălzire, deși niciuna dintre ele nu și-a dorit cu adevărat acest lucru.

Gorgodze a fost dispusă să respecte regulile, însă Vandeweghe a refuzat să se ridice din scaunul ei.

Vandeweghe, sfertfinalistă la Wimbledon în 2015 și 2017 și semifinalistă la Australian și US Open, s-a așezat pe scaun, înainte ca oficialii să fie nevoiți să o convingă să revină pe teren. Iar când a făcut-o, a dat dovadă de lipsă de entuziasm și profesionalism.

În timp ce Gorgodze trimitea lovituri către americancă, aceasta abia dacă a făcut un efort să lovească mingea. Vandeweghe chiar și-a schimbat racheta în mâna stângă pe tot parcursul schimbului de mingi.

"Coco era pe punctul de a renunța la meci când oficialii au spus că trebuie să oprească jocul din motive de căldură", a spus comentatorul transmisiunii TV, citat de nine.com.au.

"Este de necrezut. Coco nu vrea să se încălzească. Și spune că dacă va fi obligată să o facă, atunci nu se va mai mișca, nu va face nimic. Va face doar atât cât trebuie, ca să nu aibă probleme.", a mai spus comentatorul.

Arbitrul nu a penalizat-o, iar meciul a fost reluat și apoi suspendat la scurt timp din cauza ploii.

Vandeweghe a fost salvată în cele din urmă, după ce a avut o prestație slabă în setul al treilea, în care adversara sa a făcut un prim break, conducând cu 2-0. O ploaie torențială s-a abătut asupra zonei, câteva minute mai târziu, meciul fiind amânat pe joi.

Americanca a avut o perioadă dificilă în circuit în ultimii ani, după ce a fost urmărită de probleme fizice, încă de când a suferit o accidentare la picior, la Wimbledon, în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.