Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cunoscută jurnalistă pune 'TUNURILE' pe Coaliție, după modificările aduse Legilor Justiției: Ce a spus despre cazul criminalei de la metrou

femeia de la metrou

O cunoscută jurnalistă a dat exemplul Magdalenei Șerban, femeia care a omorât o tânără împingând-o pe linia de metrou, în privința modificărilor aduse Legilor justiției Ioana Ene Dogioiu a scris faptul că PSD va salva criminala. Aceasta spune că în urma schimbărilor pe care le face PSD, camerele video nu ar mai fi probe.

"Înregistrările de pe camerele stradale sau din instituții nu vor mai putea fi folosite ca probe. Mijloacele de proba rămân limitativ prevazute: "înscrisuri, rapoarte de expertiză, procese-verbale, fotografii, mijloace materiale de probă". Deci înregistrările crimei de la metrou nu vor mai ajunge în instanță și fără ele criminala care a aruncat fata de pe peron va scăpa fără probleme. (eliminarea literei f din art 97 CPP)”, a scris Ioana Ene Dogioiu.

Citește și: USR, solicitare de URGENȚĂ către CNA, după crima oribilă de la metrou

"Dacă ar spune adevărul, ar trebui să îl întrebe pe domnul Predoiu de ce a scos aceste probe. În codul care e în vigoare, nu sunt menționate aceste mijloace de probe. În codul de procedură anterior erau menționate expres. Acum a fost scoasă enumerarea "orice alte mijloace care nu sunt interzise”. Pentru că în penal trebuie să ai o enumerare expresă, nu poți să folosești "orice nu îți interzice legea”. Ei nu au scos aceste mijloace din acest cod”, a precizat Ingrid Mocanu, la Antena 3.

"Din acest cod și amendamentele care se aduc astăzi, nu poate fi vvorba ca PSD va salva femeia de la metrou. Este o gravă necunoaștere de Cod Penal când spui așa ceva”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.