Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O delegație a Ministerului rus al Apărării a sosit în Libia

News24
Libia

O delegație a Ministerului rus al Apărării, în frunte cu adjunctul ministrului rus al apărării, general-colonelul Yunus-Bek Evkurov, a sosit în Libia pentru a discuta perspectivele cooperării în domeniul combaterii terorismului internațional, au anunţat jurnaliştilor surse din cadrul ministerului rus, relateaza TASS citat de rador.

"La 22 august 2023, la invitația comandantului Armatei Naționale Libiene, mareșalul Khalifa Haftar, o delegație a Ministerului rus al Apărării, condusă de ministrul adjunct al apărării din Rusia, general-colonelul Yunus-Bek Evkurov, a sosit în Libia" - au subliniat sursele citate.

"În cadrul vizitei se planifică discutarea perspectivelor de cooperare în domeniul combaterii terorismului internaţional, precum şi a altor aspecte privind acţiunile comune" - au precizat sursele din Ministerul Apărării al Rusiei.

Sursele citate au adăugat că "aceasta este prima vizită oficială a delegației militare ruse în Libia, pregătită în urma negocierilor ruso-libiene desfăşurate în cadrul celei de-a 11-a Conferințe Internaționale de Securitate de la Moscova și a Forumului militar-tehnic "Armata-2023"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.