Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O delegație OCDE a descins la Primăria Capitalei: Traficul din Capitală e subiect de mare interes

Inquam Photos / Octav Ganea
OECD

O delegație a Organizației pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), aflată în România pentru evaluarea dezvoltării regionale a țării, a avut o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Capitalei, scrie Mediafax.

„Am primit săptămâna aceasta la sediul Primăriei Capitalei vizita delegației Organizației pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), aflată în țara noastră pentru evaluarea dezvoltării regionale a României, în contextul în care ne aflăm în proces de aderare la această organizație importantă. Analiștii Organizației pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică s-au arătat interesați de prioritățile și responsabilitățile Primăriei Capitalei, precum și de provocările cu care se confruntă administrația locală”, a scris, duminică, pe Facebook, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Acesta spune că a vorbit în cadrul întâlnirii cu delegația OCDE despre demersurile primăriei pentru dezvoltarea Capitalei prin inițierea unor procese de modernizare în domeniul termoficării, transporturilor, mobilității, urbanismului.

„Toate aceste demersuri se înscriu în lista elementelor ce vor fi luate în calcul de experții OCDE pentru alinierea României și Bucureștiului la politicile publice de dezvoltare, astfel încât țara noastră să devină stat membru al Organizației pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică”, arată edilul.

La întâlnire au participat, din partea OCDE, Enrique Garcilazao, șef de delegație și responsabil cu dezvoltarea rurală, Delphine Clavreul, responsabilă cu accederea României în cadrul Comitetului de Dezvoltare Regională, Oscar Huerta-Melchor, responsabil cu dezvoltarea regională și urbană, Courtenay Wheeler, responsabil cu investițiile, precum și reprezentanți ai structurilor naționale responsabile cu aderarea României la OCDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.