Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O elevă de 15 ani este judecată pentru terorism: Ce au găsit polițiștii britanici la ea

captsbtyagi.blogspot.com
terorism

O elevă în vârstă de 15 ani este judecată în Marea Britanie pentru terorism după ce ar fi fost găsite în posesia sa un videoclip despre fabricarea unei bombe şi instrucţiuni despre cum se construieşte o armă folosind o imprimantă 3D, relatează joi dpa.

Tânăra, care nu poate fi identificată din cauza vârstei sale, a apărut joi în faţa Tribunalului din Westminster prin legătură video pentru o audiere în acest caz, scrie Agerpres.ro.

Împotriva ei au fost formulate cinci capete de acuzare pentru deţinerea de informaţii susceptibile de a fi utile unei persoane care a comis sau pregătit un act de terorism în diferite date din august şi septembrie anul trecut.

În plus, ea este acuzată că ar fi deţinut un fişier folosit pentru pregătirea sau instigarea unui act de terorism pe 22 august anul trecut. Fişierul conţinea instrucţiuni despre cum se construieşte o armă de foc acasă folosind o imprimantă 3D.

Eleva, care este din Derbyshire, neagă toate acuzaţiile şi urmează să facă obiectul unui proces de patru zile la Tribunalul din Nottingham, pe 24 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.