Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O elevă din California a primit despăgubiri de 1,25 milioane de dolari: Motivul e uluitor

ciocanel judecator

Pentru că nu a fost lăsată să meargă la toaletă de o profesoară prea strictă, o elevă din California a primit despăgubiri de 1,25 milioane de dolari, după ce a fost nevoită să urineze într-o găleată în spatele clasei, relatează AFP. Un tribunal din San Diego a luat miercuri această decizie în favoarea fostei eleve a liceului Patrick Henry, care a depus plângere în urma incidentului petrecut în 2012 și pentru care a cerut inițial o indemnizație de 25.000 de dolari.

Potrivit plângerii, adolescenta care avea atunci 14 ani nu a fost lăsată să meargă la WC din cauza regulamentului foarte strict al liceului. Profesoara i-a sugerat să facă pipi într-o găleată într-un dulap din spatele clasei și apoi să verse găleata în chiuvetă. Acest episod umilitor i-au atras elevei jigniri și texte obscene din partea colegilor și au împins-o chiar spre o tentativă de sinucidere, a explicat fata în cursul procesului care a durat trei săptămâni.

"Acest lucru nu ar fi trebuit să i se întâmple niciodată unei fete de 14 ani", a declarat pentru AFP avocatul său, Brian Watkins, care a admis că este vorba de unul din dosarele sale "cele mai neobișnuite", conform Agerpres. El a asigurat că fata, în prezent în vârstă de 18 ani, este mulțumită de verdict și că face în continuare psihoterapie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.