Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O explozie produsă la roata stângă a autotrenului - cauza accidentului de la Ţânţăreni

Accident politie bun

Poliţiştii au stabilit că o explozie produsă la roata stângă a autotrenului a fost cauza producerii accidentului de la Ţânţăreni, soldat cu trei victime, între care doi minori de 8 şi 12 ani, au anunţat, luni, reprezentanţii IPJ Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată prin apel de urgenţă cu privire la faptul că pe DE 79 Ţânţăreni s-a produs un eveniment rutier cu victime.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că la nivelul roţii stânga faţă a unui autotren condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Ţânţăreni, s-ar fi produs o explozie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat 34 de ani şi alte trei autoturisme ce se aflau staţionate. În urma impactului, doi minori de 8 şi 12 ani şi o femeie de 36 de ani au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", precizează informarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.