Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O expoziţie de fotografie despre Epoca de Aur a Formulei 1, în premieră în România

formula 1

Expoziţia de fotografie "Waiting: A Decade of Life in the Grand Prix Pit Lane", semnată de jurnalistul american Richard Kelley, va putea fi văzută în premieră, în România, între 15 şi 22 octombrie.

Cei care vor trece pragul expoziţiei găzduită de Qreator by Iqos vor avea prilejul de a retrăi prin intermediul imaginilor neconvenţionale Epoca de Aur a Formulei 1, transpuse într-un stil cinematic.

La vârsta de 19 ani, Richard Kelley a început să fotografieze etapă de etapă, timp de 12 ani, cursele la care au participat unii dintre cei mai cunoscuţi piloţi ai lumii: Niki Lauda, Alain Prost, Nigel Mansell, James Hunt sau Jackie Stewart. Ei au fost surpinşi în momente de încrâncenare sau de triumf, de aşteptare sau de pregătire pentru cursă.

O primă expoziţie cu lucrările autorului a avut loc în 2013 la Hong Kong, când au fost aniversaţi 50 de ani de existenţă ai firmei McLaren.

Fotograful îşi va prezenta în premieră şi lucrarea scrisă şi ilustrată “Waiting”, publicată în 2018, care a fost nominalizată de “The Telegraph” pe lista scurtă pentru “Best Illustrated Sport Book” şi prefaţată de Jarno Trulli.

Expoziţia este curatoriată de Bogdan Militaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.