Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O familie refuză o ofertă de 33 de milioane de dolari pentru a vinde casa unor dezvoltatori imobiliari

odditycentral.com
casa australia

O familie din Sidney, Australia, este lăudată pentru că a rezistat tentației de a-și vinde proprietatea dezvoltatorilor care au cumpărat tot terenul din jurul ei, în ciuda faptului că a primit oferte de zeci de milioane de dolari pentru ea, scrie odditycentral.com.

Casa familiei Zammit a devenit una dintre cele mai faimoase proprietăți din Sidney, atât datorită modului în care iese în evidență printre zecile de locuințe de tip cookie-cutter care o înconjoară, cât și datorită rezistenței proprietarilor săi. În timp ce fiecare dintre vechii lor vecini a fost de acord să își vândă terenul dezvoltatorilor de locuințe, familia Zammit a refuzat toate ofertele de până acum și nu intenționează să se mute prea curând.

Familia australiană este apreciată pentru că a refuzat să vândă și a continuat să locuiască pe cele cinci acri de teren în ciuda tentației financiare și a presiunii exercitate de dezvoltatorii imobiliari.

Văzută de sus, proprietatea Zammit arată ca o replică în miniatură a Central Park din New York, o oază de verdeață înconjurată de rânduri îngrijite de case fade și gri. Iese în evidență, iar dezvoltatorii au aruncat cu bani în familia Zammit, dar aceștia refuză să-și vândă casa de vis. Cea mai recentă ofertă a fost de 50 de milioane de dolari australieni (33 de milioane de dolari), mult mai mult decât au oferit alții pentru proprietăți similare în suburbia The Ponds, dar, din nou, aceasta este ultima de acest fel.

content-image

Soții Zammit, au rămas rezervați, nu au vorbit despre ofertele pe care le-au primit de la dezvoltatori și nu și-au exprimat intenția de a se muta de pe terenul lor, deși recunosc că zona nu mai este la fel de frumoasă ca altădată.

"Era un teren agricol presărat cu mici case și căsuțe din cărămidă roșie", a declarat Diane Zammit, în vârstă de 50 de ani, pentru Daily Mail. "Fiecare casă era unică și era atât de mult spațiu - dar nu mai este așa. Pur și simplu nu mai este la fel".

Se pare că familia nu este interesată să vândă și nu are nevoie de milioanele de euro aruncate pe ei de dezvoltatorii imobiliari.

Ei au câștigat laudele atât ale agenților imobiliari locali, cât și ale vecinilor lor, cărora le place să aibă oaza de verdeață în cartierul lor aglomerat.

"Sunt foarte fericită că au refuzat să vândă - înseamnă că avem o fundătură, ceea ce este mult mai sigur pentru copiii noștri - iar peluza lor mare de lângă noi ne face să ne simțim ca și cum am avea atât de mult spațiu", a declarat un vecin. "Vecinii noștri nu au parte de asta, deoarece celelalte case sunt atât de apropiate. Suntem foarte recunoscători! Sper că vor rămâne".

Proprietatea Zammit din Sidney a fost comparată cu faimoasele case în cui din China, case singulare ai căror proprietari au refuzat pur și simplu să se mute sau au cerut un preț prea mare de la dezvoltatori.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.