Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fată de 15 ani a murit în urma prăbuşirii unui magazin alimentar din Vietnam

dreamstime.com
ambulanta

O fată în vârstă de 15 ani a murit miercuri în urma prăbuşirii unui magazin alimentar în oraşul Ho Şi Min din Vietnam, potrivit echipelor de salvare care au estimat că motivul prăbuşirii ar fi o cantitate foarte mare de produse aflate în stoc înainte de Anul Nou Lunar, relatează AFP.

Cel puţin încă o persoană a fost prinsă sub dărâmături în urma prăbuşirii clădirii cu două etaje, potrivit presei oficiale vietnameze, în timp ce alte opt care se aflau la parter au reuşit să iasă nevătămate, informează Agerpres.

Echipele de salvare au încercat să resusciteze victima în ambulanţă, "dar am fost informaţi de către spital că a murit", a declarat Nguyen Duy Long, unul dintre responsabilii serviciului de ambulanţă al oraşului.

Fotografiile de la faţa locului arată o cantitate mare de băuturi, lapte şi alte produse îngrămădite în faţa magazinului de către salvatori care căutau victime in interior.

La începutul lunii ianuarie, autorităţile au anunţat moartea unui băiat de 10 ani care a fost prins timp de patru zile într-un stâlp gol din beton pe un şantier din provincia Dong Thap. Salvatorii nu au reuşit încă să extragă stâlpul în care se află cadavrul băiatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.