Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fată de 16 ani de la Centrul de Plasament din Vălenii de Munte a fost dată dispărută, după ce a plecat de la centru şi nu a mai revenit

112 politia politie

O fată de 16 ani de la Centrul de Plasament din Vălenii de Munte a fost dată dispărută, după ce a plecat de la centru şi nu a mai revenit, informează, duminică, IPJ Prahova, anunță AGERPRES.

"În ziua de 9 mai, în jurul orelor 21,50, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au fost sesizaţi despre faptul că minora Lupoaei Ionela Gabriela, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat de la Centrul de Plasament din localitate şi nu a mai revenit. Se pare că minora ar fi plecat în cursul zilei de ieri, fără aprobarea personalului şi fără a se cunoaşte destinaţia", precizează IPJ Prahova.

Citește și: Ministerul de Interne: În ce condiții vom putea călători în afara localității, după 15 mai

Poliţiştii anunţă semnalmentele fetei dispărute: 1,58 m înălţime, greutate 49 kg, păr blond, lung, ochi albaştri. La momentul dispariţiei purta blugi de culoare albastră, hanorac de culoare neagră, pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.