Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fată de doar 14 ani a pus toată poliția pe jar, după o glumă macabră

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jaf politia nu treceti banda

O fată de 14 ani i-a povestit mamei că a găsit un bebeluș abandonat într-o ghenă de gunoi, în comuna Samarinești, din județul Gorj, dar i-a fost luat de un bărbat necunoscut cu dubiță neagră, care, ulterior, a fugit. Totul s-a dovedit a fi o glumă, dar Poliția a intrat în alertă.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Motru au fost sesizați de o femeie din comuna Samarinești, că fiica sa, în vârstă de 14 ani, i-a relatat că a găsit un nou-născut abandonat într-o ghenă de gunoi de pe raza localității de domiciliu, informează Mediafax.

Copila a mai spus că bebelușul i-ar fi fost luat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr o dubiță neagră, apoi a fugit.

„Verificările au fost demarate de urgență, echipajele de poliție din teren analizând și luând în considerare toate aspectele semnalate. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate la locurile indicate de minoră, nu au fost identificate urme ale vreunei infracțiuni și s-a stabilit că cele sesizate nu se confirmă. Minora a fost audiată și consiliată în prezența psihologului unității și a unui reprezentant din cadrul DGASPC Gorj, ocazie cu care a declarat că a facut o glumă către mama sa și nu se aștepta ca aceasta să sesizeze aspectele la poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Fata a fost consiliată, iar mama ei nu a fost sancționată, deoarece a sunat la poliție cu bună credință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.