Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a decedat într-un incendiu izbucnit în apartamentul său - 28 de persoane evacuate din bloc

Agerpres.ro
foc incendiu casa

O femeie de 86 de ani a decedat marţi dimineaţă, într-un incendiu izbucnit în apartamentul său situat într-un bloc din municipiul Galaţi, pe timpul intervenţiei pompierilor fiind evacuate 28 de persoane, 24 adulţi şi 4 copii, informează ISU Galaţi, potrivit Agerpres.

ISU Galaţi a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un incendiu cu degajări de fum la pe scara 3 a blocului C33 din strada. Regiment 11 Siret, municipiul Galaţi.

"S-au deplasat la intervenţie două autospeciale de stingere, o descarcerare, o autoscară mecanică, o autospeciala pentru victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe SAJ. Pe timpul lichidării incendiului, au fost evacuaţi din bloc 24 adulţi şi 4 copii, care au fost ţinuţi la căldură în ambulanţe. Nu a solicitat nimeni transport la spital. Proprietara apartamentului afectat de incendiu, o vârstnică de 86 ani, a fost găsită decedată, din cauza intoxicării cu fum", potrivit ISU Galaţi.

Cauza probabilă a producerii incendiului este un reşou uitat în priză, pe care au căzut materiale combustibile, mai precizează ISU Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.