Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost amendată după ce a sunat la 112; Ce le-a spus femeia autorităţilor

Digi24
112

O femeie din Botoşani a fost amendată de poliţişti după ce a sunat la 112 spunând este victima unei agresiuni, după care a închis telefonul, a declarat, luni, reprezentantul Biroului de relaţii publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, conform AGERPRES.

Potrivit sursei citate, femeia de 43 de ani a afirmat la telefon "Mă ucide!" şi a închis, iar oamenii legii au alertat structurile pentru reperarea apelantei.

'În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a fost localizat apelul ca fiind efectuat de pe strada Sucevei din municipiul Botoşani. Totodată, poliţiştii din cadrul Dispeceratului IPJ Botoşani, au comunicat faptul că de pe acelaşi număr de telefon a mai fost efectuat un apel prin SNUAU 112, în urmă cu câteva luni, fiind sesizate aspecte similare. Deplasându-se la adresa indicată, a fost identificat un bărbat de 65 de ani, concubinul apelantei, care a relatat faptul că aceasta, în cursul zilei, a consumat băuturi alcoolice şi că este cunoscută cu afecţiuni psihice. Totodată, acesta a declarat că femeia a părăsit domiciliul său fără să spună unde pleacă', a afirmat Nenişcu.

Citeşte şi: Inconștiență fără margini - O fată din Caracal a pus pe jar polițiștii, după ce a sunat la 112

Ulterior, femeia a fost găsită la locuinţa unui bărbat cu care aceasta are o relaţie de prietenie. Aceasta se afla în stare avansată de ebrietate, declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că nu îşi aminteşte când a efectuat apelul la 112.

'În cursul zilei de astăzi (n.r.- luni), femeia de 43 de ani urmează a fi audiată cu privire la aspectele sesizate şi sancţionată pentru alertarea falsă a organelor specializate de intervenţie, conform OUG 34/2008', a mai precizat oficialul IPJ Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.