Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost găsită spintecată în Vaslui

Radu Pop
ultima ora

O femeie în vârstă de 67 de ani din comuna Albeşti a fost găsită decedată, vineri, de un vecin, fiind luată în calcul varianta unei crime, principalul suspect fiind o femeie, rudă cu victima. Potrivit anchetatorilor, femeia decedată prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

"La data de 28 ianuarie, am fost sesizaţi, prin 112, de un bărbat despre faptul că vecina sa a fost găsită decedată. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vaslui şi o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui. Poliţiştii au stabilit faptul că persoana decedată este o femeie în vârstă de 67 de ani, din localitatea Corni-Albeşti, care prezenta urme de violenţă la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia poliţiştilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Mihaela Manoliu.

Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni de omor, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.