Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost rănită, după ce a fost prinsă între ușile unui tramvai și târâtă câțiva metri pe stradă

tramvai

O femeie de 55 de ani din Iași a fost rănită, joi, după ce a fost prinsă între ușile unui tramvai și târâtă câțiva metri pe stradă, transmite Mediafax.

Victima a fost preluată de o ambulanţă și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalulului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Iași, Nicolai Pralea, a declarat că, potrivit primelor informații, femeia de 55 de ani a fost târâtă de tramvai, în zona Piața Chirilă din cartierul Tărărași.

Citește și: O femeie a fost pusă sub control judiciar, după ce a încercat să mituiască un ofiţer de poliţie în sala de examinări pentru permisul auto

„La locul solicitării, pacienta de 55 de ani era conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă frontală stângă, observație fractură humerus stâng și o contuzie genunchi drept. După acordarea asistenței medicale de urgență la locul solicitării, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru investigații de specialitate”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Martorii au declarat că femeia ar fi vrut să coboare din tramvai, iar geanta i-a fost prinsă între uși, în momentul în care s-au închis. Aceasta ar fi fost târâtă câţiva metri, până când vatmanul ar fi reușit să oprească tramvaiul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.