Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a împușcat mortal un șofer Uber crezând că o răpește

intelligenttransport.com
uber

Phoebe D Copas, o femeie în vârstă de 48 de ani din Kentucky, este acuzată de crimă după ce a împușcat și ucis un șofer Uber, Daniel Piedra Garcia, în vârstă de 52 de ani, crezând că o răpește și o duce în Mexic. Incidentul tragic s-a petrecut pe o autostradă din El Paso, Texas, informează Mediafax.

Phoebe D Copas, în vârstă de 48 de ani, din Tompkinsville, Kentucky, a fost acuzată de crimă după ce a împușcat și ucis un șofer Uber pe care l-a confundat cu un răpitor ce intenționa să o ducă în Mexic. Potrivit poliției, incidentul s-a produs în timp ce Copas se afla în mașina Uber, în drum spre un cazinou din El Paso, Texas

După ce a văzut un indicator rutier care indica orașul Juarez din Mexic, femeia a crezut că Daniel Piedra Garcia, șoferul Uber în vârstă de 52 de ani, intenționa să o răpească, notează Mirror.

Într-un moment de panică, Copas a tras un foc de armă în ceafa șoferului, forțându-l să iasă de pe șosea și să se lovească de o barieră de pe autostradă.

Investigația poliției a arătat că femeia nu se apropia de niciun punct de trecere a frontierei și nu se afla în pericol real în momentul incidentului.

Mai mult, ea nu a sesizat serviciile de urgență imediat după împușcătură, ci a trimis o fotografie a șoferului rănit iubitului ei, care a alertat autoritățile și a condus la locul incidentului.

Inițial, Copas a fost acuzată de agresiune agravată, însă acuzația a fost schimbată în crimă după ce starea șoferului s-a deteriorat și a fost deconectat de la aparatele medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.