Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a murit după ce a intrat cu mașina într-un utilaj de deszăpezire

news.ro.
accient dolj

O femeie în vârstă de 45 de ani din Craiova a murit, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se afla a intrat pe contrasens şi a lovit un utilaj de deszăpezire. De asemenea, în evenimentul rutier au mai fost rănite trei persoane, care au fost transportate la spital.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că, duminică dimineaţĂ, s-a produs un accident rutier pe DN 55, în localitatea Malu Mare, conform News.ro.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din direcţie Bechet către Craiova, în localitatea Malu Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune cu un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bucovăţ. În urma evenimentului rutier, o femeie de 45 de ani, din Craiova, pasageră în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto şi o a treia persoană, pasager în autoturism au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a precizat că la spital a mai ajuns şi un bărbat implicat în accident, care iniţial refuzase să fie dus la unitatea medicală.

Sursa citată a precizat că cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.