Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a murit în Masivul Retezat: Era dispărută de trei zile

salvamont

O femeie a murit în Masivul Retezat. Ea a fost găsită de jandarmii și salvamontiștii care o căutau de trei zile. Soțul său a alertat autoritățile deoarece nu a ajuns la locul de întâlnire stabilit împreună, anunță MEDIAFAX.

Autoritățile au anunțat că persoana căutată de jandarmii montani şi de salvamontişti în masivul Retezat a fost găsită decedată. Femeia în vârstă de 61 ani, din municipiul Lugoj, a fost găsită pe malul Lacului Slăvei.

Citește și: Victor Ponta trage semnalul de alarmă: Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?

Femeia plecase în cursul zilei de duminică pe un traseu dificil din munţii Retezat cu plecare din Râuşor spre vârful Bucura, lacul Zănoaga și Gura Apelor, însă nu a mai ajuns la locul de întâlnire cu soţul ei, care a alertat echipele de intervenţie luni dimineață.

Peste 20 de jandarmi montani au participat, alături de salvamontişti, la acţiunea de căutare pe parcursul celor trei zile. În toată această perioadă, jandarmii montani şi salvamontiştii au acţionat într-un mediu dificil, cu temperaturi scăzute, vânt puternic şi vizibilitate redusă.

Jandarmii montani vor rămâne în zona în care persoana a fost găsită până la efectuarea cercertării la faţa locului de către organele abilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.