Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a suferit arsuri de gradul II şi III, în urma unei explozii care s-a produs în locuinţa sa

www.realitatea.net
ambulanță accident

O femeie de 87 de ani din oraşul Iernut a suferit, luni, arsuri de gradul II şi III pe faţă şi pe mâini, în urma unei explozii care s-a produs în locuinţa sa, din cauza unei acumulări de gaze, potrivit Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a informat, luni, că evenimentul nu a fost anunţat prin Dispeceratul Integrat 112, precizând că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Citește și: ALERTĂ HIDROLOGICĂ - Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 6 județe. Cod galben pe râuri din 22 de județe

"Explozie la o locuinţa individuală în oraşul Iernut, neurmată de incendiu, ca urmare a unor acumulări de gaze de la un aparat de gătit (aragaz), a rezultat o victimă de 87 ani de sex feminin care a suferit arsuri la nivelul feţei şi a membrelor inferioare. La faţa locului este SVSU Iernut şi echipa EON GAZ. Ca resursă medicală s-a deplasat SMURD cu o autospecială C1 (...) Victima în urma exploziei din oraşul Iernut prezintă arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi a membrelor superioare, urmând a fi transportată la UPU Târgu Mureş", a informat ISU Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.